Automobilist valt in slaap en slaat over de kop

Automobilist valt in slaap en slaat over de kop

Geplaatst op 25 juni 2023, om 13:00 uur

LUNTEREN – In Lunteren vond er op zondagmorgen een incident plaats waarbij een bestuurder op de A30 in de middenvangrail terechtkwam. Rond 11:15 uur viel de bestuurder waarschijnlijk in slaap achter het stuur, waardoor hij van de weg af raakte en over de kop sloeg tegen de middenvangrail.

Een vrachtwagenchauffeur zorgde voor de beveiliging van de plaats van het incident totdat de politie ter plaatse was. Omstanders boden eerste hulp totdat de ambulance arriveerde. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto liep aanzienlijke schade op. De bestuurder verklaarde aan agenten dat hij in slaap was gevallen en had geen alcohol gedronken.

Het verkeer van Barneveld naar Lunteren ondervond tijdelijke hinder door het ongeval, wat resulteerde in een file.

Foto’s: WHfotografie