Man die gewond op straat werd aangetroffen overleden

Man die gewond op straat werd aangetroffen overleden

Geplaatst op 23 juni 2023, om 13:43 uur

LEEUWARDEN – Op de Ribesstraat in Leeuwarden heeft vrijdagochtend een incident plaatsgevonden waarbij een man om het leven kwam.

Rond 10:50 uur kwam de melding van het incident binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter, werden met spoed gealarmeerd. Ondanks de toegesnelde hulpdiensten mocht de hulp niet meer baten en kwam een 42-jarige man uit Leeuwarden om het leven.

De politie doet onderzoek naar het incident, maar laat weten dat er geen signalen zijn dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Waardoor de man om het leven is gekomen maakt deel uit van het politieonderzoek.

Foto’s: AS Media