Wielrenner gereanimeerd op fietspad

Wielrenner gereanimeerd op fietspad

Geplaatst op 21 juni 2023, om 19:01 uur

GIESBEEK – Op de Rivierweg (N338) bij Giesbeek is woensdagmiddag een wielrenner levenloos aangetroffen op het fietspad door een voorbijganger.

Een wielrenner werd rond 17:00 uur levenloos aangetroffen op het fietspad. De voorbijganger die het slachtoffer aantrof belde de hulpdiensten, waarna twee ambulances, de brandweer en meerdere politie-eenheden met spoed uitrukten. Het slachtoffer, een oudere man, werd gereanimeerd en is in kritieke toestand overgebracht naar de ook opgeroepen traumahelikopter die een aantal kilometer verderop stond.

De politie liet weten dat ze niet weten wat er precies heeft plaatsgevonden omdat er geen getuigen zijn geweest van het incident. Mogelijk is het slachtoffer onwel geworden op de fiets. Ook is het mogelijk dat het slachtoffer tegen het paaltje dat in het midden van het fietspad staat is gebotst en ten val is gekomen.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink