7-jarige jongen komt om het leven bij ernstig ongeval, automobilist (84) aangehouden

7-jarige jongen komt om het leven bij ernstig ongeval, automobilist (84) aangehouden

Geplaatst op 21 juni 2023, om 18:36 uur

DIEPENVEEN – Bij een ernstig ongeval in Diepenveen heeft een zevenjarige jongen vanmiddag het leven verloren. De jongen kwam op zijn fiets in aanrijding met een auto, waarvan de 84-jarige bestuurder later werd gearresteerd.

Direct na het ongeval op de Schuurmansweg werden verschillende hulpdiensten opgeroepen, waaronder de brandweer, politie en een traumahelikopter. Ook werd een speciaal team, bekend als een TCOB-team, ter plaatse gestuurd om collega’s op te vangen na deze schokkende gebeurtenis. De betrokken jongen uit Diepenveen kwam in botsing met de auto, bestuurd door de 84-jarige eveneens uit Diepenveen afkomstige persoon, die door de politie werd aangehouden.

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Om onderzoek te doen heeft de politie de Schuurmansweg afgesloten met zwarte schermen.

Foto: Ter illustratie