Ramkraak bij juwelier in Maastricht

Ramkraak bij juwelier in Maastricht

Geplaatst op 20 juni 2023, om 14:10 uur

MAASTRICHT – Op dinsdag 20 juni rond 03:40 uur heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een juwelier in de Wolfstraat in het centrum van Maastricht.

Aanrijding
Bij aankomst in de straat ziet de politie een auto wegrijden die mogelijk betrokken is bij deze ramkraak. Deze auto veroorzaakt een aanrijding met de politieauto. Er vindt een achtervolging plaats. Uiteindelijk wordt de vluchtauto op Belgisch grondgebied uit het oog verloren. Er is niemand aangehouden.

Buit
Uit getuigenverklaringen blijkt dat meerdere verdachten bij de ramkraak betrokken waren. Door een raam en een rolluik te vernielen kwamen ze de winkel binnen. Bij de ramkraak zijn goederen meegenomen. De politie onderzoekt om hoeveel verdachten het gaat en welke goederen er zijn meegenomen. Ook de waarde van de gestolen goederen is nog niet bekend.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart. Er worden camerabeelden uitgelezen en getuigen gehoord. Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over deze inbraak. Ook is de politie nog op zoek naar camerabeelden uit de omgeving. Heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Elke melding kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.