Agressieve winkeldief (31) bijt agenten

Agressieve winkeldief (31) bijt agenten

Geplaatst op 20 juni 2023, om 13:44 uur

ROOSENDAAL – Agenten hebben maandagochtend 19 juni aan de Van Beethovenlaan een agressieve winkeldief aangehouden. De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en beet beide agenten.

Iets na 9.15 uur betrapte winkelpersoneel een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op een mogelijke winkeldiefstal. Op dat moment waren er twee agenten in de winkel aanwezig. Omdat de man niet mee wilde werken kwamen de agenten het winkelpersoneel te hulp en hielden de man aan. Deze verzette zich hevig en er ontstond een worsteling tussen de twee dienders, de verdachte en een personeelslid die de agenten te hulp schoot. Tijdens de worsteling vond de verdachte het nodig de agenten te bijten. Uiteindelijk kwamen meer agenten naar de winkel toe om de man veilig af te kunnen voeren.

Buit
De totale buit van de man waren boodschappen van nog geen 15 euro. De winkeldief wordt verdacht van diefstal, verzet en mishandeling. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.