Nog eens twee verdachten aangehouden voor ontvoering in Spanbroek

Nog eens twee verdachten aangehouden voor ontvoering in Spanbroek

Geplaatst op 20 juni 2023, om 15:40 uur

HEERHUGOWAARD – De politie heeft dinsdag een 29-jarige vrouw en een 34-jarige man uit Heerhugowaard (Noord-Holland) aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering van een man in Spanbroek vorige maand. Ook heeft de politie een woning in Heerhugowaard doorzocht, heeft het Openbaar Ministerie bevestigd na berichtgeving van NH Nieuws.

Het slachtoffer werd op 27 mei onder dwang in een auto gezet en in Beverwijk teruggevonden. Waarom de man is ontvoerd, is nog niet bekend. Het onderzoek loopt nog, laat het OM weten.

Eerder zijn twee mannen eveneens uit Heerhugowaard aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering. Deze twee zitten volgens het OM in volledige beperkingen. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.