Één dode en politie agent lichtgewond bij steekpartij in Albert Heijn

Één dode en politie agent lichtgewond bij steekpartij in Albert Heijn

Geplaatst op 20 juni 2023, om 10:26 uur

DEN HAAG – Een medewerkster van een winkel van Albert Heijn in het centrum van Den Haag is dinsdagochtend om het leven gekomen door een steekincident. De politie heeft een 56-jarige man aangehouden als verdachte.

Albert Heijn laat weten “geschokt en verslagen” te zijn. “Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden en collega’s. De verdachte is aangehouden en de politie onderzoekt het incident. Wij richten ons nu op de zorg voor onze collega’s in de winkel.” Collega’s van de vrouw zijn opgevangen en krijgen slachtofferhulp aangeboden, meldt de politie.

Agenten die op de melding afkwamen troffen de neergestoken vrouw zwaargewond aan en probeerden haar vergeefs te reanimeren. Bij de hulpverlening is een agent lichtgewond geraakt, meldt de politie. Onduidelijk is wat er precies is gebeurd. De politie is op zoek naar mensen die hebben gezien wat zich rond 07.00 uur afspeelde in de supermarkt aan de Turfmarkt.