4 verdachten aangehouden in langlopend politieonderzoek

4 verdachten aangehouden in langlopend politieonderzoek

Geplaatst op 20 juni 2023, om 12:38 uur

ZUTPHEN/LOCHEM – Dinsdagochtend heeft de politie vier personen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel in Zutphen en Lochem.

De aanhoudingen vonden plaats op verschillende locaties, waaronder woningen aan de Prins Bernhardweg en de Graaf Lodewijklaan in Lochem, en de Dr. Kuyperstraat in Zutphen. Bij de invallen trof de politie contant geld en zowel soft- als harddrugs aan. Het onderzoek naar de rol van de verdachten in de drugshandel zal worden voortgezet, en er sluit nieuwe aanhoudingen niet uit. De politie heeft een half jaar aan dit onderzoek gewerkt na signalen over een actieve drugsdealer in de regio.

Via 0900-8844 is de politie 24/7 bereikbaar. Bij verdachte situaties waar de politie snel bij moet zijn, is het zelfs beter om 112 te bellen. Anoniem informatie doorgeven kan ook. Informatie over uzelf komt dan niet binnen bij Meld Misdaad Anoniem en de politie.