Vrouw door brandweer uit auto gehaald na ongeval

Vrouw door brandweer uit auto gehaald na ongeval

Geplaatst op 18 juni 2023, om 20:24 uur

OIRSCHOT – Op de Spoordonkseweg in Oirschot vond rond 17.00 uur een verkeersongeval plaats. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij naar verluidt één van de voertuigen de weg op is gedraaid.

Ongeveer 20 minuten later werd de brandweer opgeroepen voor assistentie. Zij hebben de deur aan de bestuurderszijde moeten verwijderen om het slachtoffer uit haar auto te kunnen bevrijden. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval, terwijl een bergingsbedrijf zich bezighoudt met het wegslepen van de zwaar beschadigde voertuigen.

Beide voertuigen zijn weggehaald. Het is niet bekend of de bestuurder van het andere voertuig ook gewond is geraakt.

Foto’s: Sander van Gils