Man met mes bedreigt vader met kind (4) in park

Man met mes bedreigt vader met kind (4) in park

Geplaatst op 18 juni 2023, om 18:10 uur

TILBURG – Zaterdagmiddag werd een vader die met zijn 4-jarige dochtertje door het Spoorpark in Tilburg liep, bedreigd door een man met een mes. Het slachtoffer kende de verdachte en heeft direct de politie gebeld.

Volgens de politie zijn ook andere mensen, waaronder kinderen, in het Spoorpark bedreigd door de 56-jarige man. Een woordvoerder meldde dat zij “enorm geschrokken” waren.

De verdachte is na de dreiging op de fiets gevlucht, maar werd kort daarna bij de Piushaven aangehouden. Bij zijn aanhouding werd het mes nog steeds bij hem aangetroffen, samen met een schaar. Beide voorwerpen zijn in beslag genomen en de man is vastgezet.

De politie roept iedereen die bedreigd is door de 56-jarige man of getuige is geweest van het incident op om contact op te nemen met hen.