Politieauto belandt tegen huis, agent naar ziekenhuis

Politieauto belandt tegen huis, agent naar ziekenhuis

Geplaatst op 17 juni 2023, om 23:17 uur

VEEN – Zaterdagavond veroorzaakte een politieauto aanzienlijke schade aan een woning aan de Tuinstraat in Veen. Het voertuig verloor grip op de weg en kwam tot stilstand tegen het huis.

Rond 20.00 uur wilde de politie een scooter controleren op de Maasdijk, maar tijdens het omdraaien verloor de politieauto grip. Hierdoor reed de auto tegen de woning aan, wat resulteerde in aanzienlijke schade aan het pand.

Een van de agenten is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis, maar er raakte verder niemand gewond. De weg werd tijdelijk afgesloten. De politie houdt nauw contact met de bewoners en geeft aan dat de afhandeling van de schade via de verzekering zal plaatsvinden.

De bewoners van het huis hadden net de verbouwing afgerond voordat dit incident plaatsvond.

Foto FPMB ERIK HAVERHALS