Motorrijder ernstig gewond na aanrijding met auto

Motorrijder ernstig gewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 18 juni 2023, om 10:06 uur

ROTTERDAM – Een motorrijder is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Gordelweg met de Schieweg in Rotterdam. Het slachtoffer werd door een automobilist hard aangereden en kwam tientallen meters verderop op het wegdek terecht. Zijn motor schoof nog eens tientallen meters door.

Het slachtoffer is zeer ernstig gewond geraakt. Ambulancepersoneel heeft hem vrijwel meteen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De kruising werd ondertussen afgesloten voor het verkeer. De bestuurder van de auto is aangehouden als verdachte voor betrokkenheid bij een ernstig ongeluk.

De verkeerspolitie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Nieuws op Beeld