Twee zwaargewonden bij ernstig ongeluk tussen auto en motor

Twee zwaargewonden bij ernstig ongeluk tussen auto en motor

Geplaatst op 16 juni 2023, om 15:20 uur

LOENERSLOOT – Op de provinciale weg N201 bij Loenersloot zijn vrijdagmiddag twee personen zwaargewond geraakt bij een ernstige aanrijding.

Even voor 13:30 uur kwam de melding van de aanrijding binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, de brandweer en twee traumahelikopters, rukten hierop uit. Ter plekke vond een aanrijding plaats tussen een auto en een motor. Na de aanrijding kwam de auto in het water terecht, meldt RTV Utrecht.

De bestuurder van de auto, een man, moest door de hulpdiensten uit de auto worden gehaald en is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de motorrijder raakte gewond bij het ongeluk, meldt de politie.