Twee mannen in gestolen auto gewond na achtervolging

Twee mannen in gestolen auto gewond na achtervolging

Geplaatst op 13 juni 2023, om 08:11 uur

VELDHOVEN – Dinsdag vroeg in de ochtend zijn twee mannen in een gestolen auto met een Frans kenteken gewond geraakt na een korte achtervolging door de politie op de A2 bij Veldhoven. De bestuurder van de gestolen auto wist echter te ontkomen.

Volgens een woordvoerder van de politie waren meerdere politie-eenheden betrokken bij de achtervolging van de gestolen auto. Het drietal probeerde in zuidelijke richting te ontsnappen. Op de snelweg kwam het tot een botsing tussen een politiewagen en het Franse voertuig. Er raakte geen enkele agent gewond bij het incident.

Het is nog niet duidelijk of de botsing opzettelijk is veroorzaakt of dat het per ongeluk gebeurde. De politie verwacht later op de dag meer informatie te hebben over de inzittenden van de gestolen auto.

De twee gewonde mannen van de gestolen auto zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar een derde man die achter het stuur zat tijdens de achtervolging.

Foto’s: Rico Vogels