Motorrijder overleden bij ongeval op snelweg

Motorrijder overleden bij ongeval op snelweg

Geplaatst op 13 juni 2023, om 17:22 uur

KLUNDERT – Dinsdagmiddag heeft er een fataal ongeval plaatsgevonden op de A17, waarbij een motorrijder om het leven is gekomen na een botsing met een auto. Het incident vond kort na vier uur plaats bij Klundert in de richting van Moerdijk, zo meldt de politie.

Vanwege de hulpverlening en het politieonderzoek is de A17 in de richting van de Moerdijkbrug afgesloten.

Vanwege werkzaamheden aan de Haringvlietbrug is er al extra verkeersdrukte op de A17 bij Moerdijk. Na het ongeval ontstonden er in beide richtingen lange files, met vertragingen van meer dan een half uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om de A17 te vermijden en een alternatieve route te nemen.

Een woordvoerder van de politie spreekt van een “waar verkeersinfarct”, waardoor hulpverleners grote moeite ondervinden om bijstand te verlenen.

Foto’s: Tom van der Put