Voetganger (64) overlijdt na ernstige aanrijding met auto

Voetganger (64) overlijdt na ernstige aanrijding met auto

Geplaatst op 12 juni 2023, om 09:45 uur

ALKMAAR – Een voetganger die gistermiddag betrokken was bij een botsing met een auto op de Vondelstraat in Alkmaar, raakte ernstig gewond maar is aan zijn verwondingen overleden.

De 64-jarige man werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar alle inspanningen waren tevergeefs. De voetganger liep ernstige verwondingen op na de botsing met een auto. Hij probeerde de weg over te steken, maar werd aangereden door een auto. Na het ongeval werden twee ambulances ter plaatse gestuurd, die het slachtoffer naar het ziekenhuis hebben gebracht.

De politie heeft bevestigd dat de voetganger aan zijn verwondingen is overleden. De bestuurder van de auto is meegenomen naar het politiebureau, zoals gebruikelijk is in dergelijke gevallen. Volgens de politie was er geen sprake van alcohol- of drugsgebruik. Op dit moment wordt er verder onderzoek verricht.