Jongen (17) dood gevonden door ongeval na barbecuefeestje

Jongen (17) dood gevonden door ongeval na barbecuefeestje

Geplaatst op 12 juni 2023, om 09:53 uur

OVERLOON – Op maandagochtend werd een 17-jarige jongen levenloos aangetroffen op de Molenveldweg in Overloon. Volgens het Brabants Dagblad keerde de jongen terug van een barbecuefeestje georganiseerd door zijn voetbalteam SSS18. Hij was op zijn fiets onderweg toen er iets misging.

Een vrachtwagenchauffeur zou hem volgens de krant hebben gevonden. Het feest was bedoeld als afsluiting van het voetbalweekend, maar de club verkeert nu in diepe rouw, zo meldt de voorzitter van SSS’18 aan de krant.

De politie verklaarde al op maandagochtend dat ze rekening hield met een ongeluk. De exacte toedracht is echter niet bekendgemaakt. Volgens de politie betreft het een ‘noodlottig eenzijdig ongeluk’. Er werd onderzocht of er anderen betrokken waren bij het ongeval, maar na grondig onderzoek blijkt dit niet het geval te zijn, aldus de politie. De Molenveldweg bevindt zich in een landelijk gebied van Overloon.

Door: ANP