Meisje (8) mishandeld door gemaskerde man

Meisje (8) mishandeld door gemaskerde man

Geplaatst op 12 juni 2023, om 19:47 uur

BERGEN OP ZOOM – Maandagmiddag is een 8-jarig meisje mishandeld door een gemaskerde man in de Vlierstraat in Bergen op Zoom. De politie is ter plaatse voor onderzoek en het gewonde kind is naar het ziekenhuis gebracht.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, omdat de politie het slachtoffer nog niet heeft kunnen spreken. Het meisje is mee naar het ziekenhuis genomen voor behandeling. Er is wel een getuige die de mishandeling heeft gezien en met de politie heeft gesproken. Ze zetten alles op alles om de dader te vinden en heeft meerdere eenheden in de buurt ingezet voor de zoektocht.

Omstreeks vijf uur ontving de politie een melding van een steekpartij in de Vlierstraat. Verschillende politieagenten kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. Uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn geweest van een steekpartij, maar van een mishandeling.

Via Burgernet is een oproep gedaan om uit te kijken naar de verdachte, die werd omschreven als een man van ongeveer 1.80 meter lang, gekleed in het zwart en met een zwart masker.

Foto’s: Venema Media