Brandweerman (39) overleden aangetroffen in brandweerkazerne

Brandweerman (39) overleden aangetroffen in brandweerkazerne

Geplaatst op 12 juni 2023, om 17:15 uur

PAPENDRECHT – In de brandweerkazerne van Papendrecht is op zondag een overleden brandweerman aangetroffen. De 39-jarige Robert werd in de middag door een collega gevonden, waarbij het al duidelijk was dat er geen hulp meer mogelijk was. Dat meldt ZHZactueel.nl.

Het nieuws van het overlijden heeft een grote schok teweeggebracht bij de brandweer van Papendrecht, evenals in de regio en bij andere brandweerkorpsen die Robert kenden. De brandweer van Papendrecht betuigt hun medeleven aan de familie, vrienden en collega’s van Robert.

De oorzaak van zijn overlijden is op zondag vastgesteld en de hulpdiensten gaan niet uit van een misdrijf of ongeval.