Dronken bestuurder knalt op geparkeerde auto en belandt ondersteboven

Dronken bestuurder knalt op geparkeerde auto en belandt ondersteboven

Geplaatst op 11 juni 2023, om 14:37 uur

ROTTERDAM – Op zondagmiddag, rond 12:20 uur, botste een auto op de Oude Wal in Rotterdam-Hoogvliet tegen een geparkeerde auto. De snelheid waarmee dit gebeurde was zo hoog dat de auto ondersteboven op de weg belandde.

Omstanders hebben de bestuurder uit de auto geholpen, maar er ontstond vervolgens een gevechtssituatie. Toen de politie ter plaatse kwam, was de ruzie echter al vanzelf tot een einde gekomen. “De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn en is gearresteerd”, aldus een woordvoerder van de politie. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Foto’s: Terence Hersbach / JBMedia