A16 vanuit België naar Breda nog uren dicht na ongeluk

A16 vanuit België naar Breda nog uren dicht na ongeluk

Geplaatst op 8 juni 2023, om 22:30 uur

BREDA – De A16 vanuit België naar Breda is bij Hazeldonk nog zeker tot in de nacht van donderdag op vrijdag dicht nadat op de weg een vrachtwagen in brand heeft gestaan. Het asfalt moet hersteld worden na het ongeval. De herstelwerkzaamheden duren tot ongeveer 00.30 uur, meldt de ANWB.

Het verkeer kan via Bergen op Zoom naar Nederland omrijden. Eerder was ook de andere rijrichting afgesloten, deze is inmiddels weer open.

De brand ontstond na een ongeluk met twee vrachtwagens in België. Een van de chauffeurs is volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio bekneld geraakt, het is niet bekend hoe de chauffeur eraan toe is.

Foto’s: Tom van der Put

 

 

Door: ANP