Beschonken automobilist rijdt action binnen

Beschonken automobilist rijdt action binnen

Geplaatst op 5 juni 2023, om 09:38 uur

EINDHOVEN – Een beschonken automobilist is de action op de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven binnen gereden.

De politie kreeg een melding van een inbraakalarm, al snel bleek het te gaan om een ongeval waar een auto de action binnen was gereden. De politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

De bestuurder is gewond geraakt en heeft flink gebloed. In de ambulance is een eerste blaastest afgenomen, hieruit bleek dat de automobilist mogelijk onder invloed was. Hierop is de man aangehouden. In het ziekenhuis zal naast de nodige medische zorg ook een bloedblock worden afgenomen.

De action heeft een enorme schade opgelopen.

Foto´s: Dave Hendriks