Medewerker gewond bij overval op Albert Heijn

Medewerker gewond bij overval op Albert Heijn

Geplaatst op 1 juni 2023, om 11:18 uur

AMSTELVEEN – Op woensdagavond is een supermarkt overvallen aan de Maalderij in Amstelveen. Hierbij is één medewerker lichtgewond geraakt.

Rond 21.50 uur stapt een man de winkel binnen en wacht geduldig bij de servicebalie. Als de medewerker hem helpt, pakt de man ineens een mes en bedreigt hij hiermee het personeelslid. De geschrokken medewerker opent de kassalade een de overvaller doet hieruit een greep. Dan slaat de gewapende overvaller op de vlucht. Een collega van het slachtoffer probeert hem in zijn vlucht nog tegen te houden, maar dit lukt niet. Deze medewerker heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen. De politie wordt direct gealarmeerd maar de dader wordt niet meer aangetroffen.

Signalement
De medewerkers beschrijven de overvaller als volgt:
-Man;
-Rond de 20 jaar oud;
-Rond de 1,75 meter;
-Sikje;
-Droeg een grijze hoodie, zonnebril en donkerkleurige broek.

De politie zoekt mensen met tips.

Foto’s: Michel van Bergen