Wielrenner zwaargewond door aanrijding met tractor

Wielrenner zwaargewond door aanrijding met tractor

Geplaatst op 31 mei 2023, om 20:49 uur

VOORST – Op de Appenseweg in Voorst heeft woensdagavond een ongeluk plaatsgevonden tussen een tractor en een wielrenner.

Even voor 20:00 uur kwam de melding van het ongeluk binnen. Hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter, rukten met spoed uit. Ter plekke vond een aanrijding plaats tussen een tractor en een wielrenner. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en wordt per traumahelikoper overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer maakte deel uit van een groep wielrenners die richting Voorst fietste. Toen de wielrenners op snelheid de bocht doorkwamen werden ze verrast door de tractor. Een van de wielrenners botste hierdoor tegen de zijkant van het voertuig.

Foto’s: Ewan Spit / Persbureau Heitink