Droger vliegt in brand in woning, kat uit huis gered door brandweer

Droger vliegt in brand in woning, kat uit huis gered door brandweer

Geplaatst op 31 mei 2023, om 15:33 uur

DUIVEN – Woensdagmiddag heeft er in een woning korte tijd een brand gewoed in een droger op de eerste verdieping van een huis. De buren hebben alarm geslagen en de bewoner is uit huis gehaald. Er is een poging gedaan om de brand te blussen. Dit is niet gelukt.

De hulpdiensten kregen de eerste melding rond 14:20 uur, al snel werd er opgeschaald naar middel brand. De brandweer heeft het vuur kunnen blussen en hebben nog een kat uit de woning kunnen halen. De woning heeft flinke schade opgelopen bij de brand en de brandweer onderzoekt of de woning nog bewoonbaar is.

Niemand raakte gewond bij de brand.

Foto’s: Persbureau Heitink