Dode en twee gewonden na steekpartij

Dode en twee gewonden na steekpartij

Geplaatst op 29 mei 2023, om 08:08 uur

AMSTERDAM  – Drie mannen zijn zondagavond zodanig gewond geraakt door een steekpartij in Amsterdam dat ze naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Iets voor 01.00 uur in de nacht van zondag op maandag maakte de politie bekend dat een van de drie slachtoffers, ondanks de medische behandeling die hij kreeg, aan zijn verwondingen is overleden. Het gaat om een 21-jarige man.

De politie meldt dat de steekpartij aan de Donauweg was in Amsterdam-Sloterdijk, volgens regionale media bij een festival. Aan de Donauweg was zondag het Solid Grooves-festival aan de gang, met vooral house- en technomuziek.

De politie meldt dat op het terrein twee mannen zijn aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de steekpartij. Over de aanleiding is nog niets bekend. Het onderzoek naar de toedracht is volgens de politie nog in volle gang.

 

Door: ANP