FOTO UPDATE : Politie maakt eind aan illegale Rave party na geluidsoverlastklachten

FOTO UPDATE : Politie maakt eind aan illegale Rave party na geluidsoverlastklachten

Geplaatst op 28 mei 2023, om 09:56 uur

PANNERDEN – Op een weiland in de uiterwaarden van de Rijn bij Pannerden is zondagochtend een illegale Rave geweest.

Naar verluidt waren er ongeveer honderd feestgangers aanwezig. Inwoners van Gendt en Doornenburg hadden vanmorgen de politie gebeld om te klagen over geluidsoverlast. Een van de klagers heeft aan Omroep Gelderland gemeld dat hij om 6.00 uur ’s ochtends wakker werd van het lawaai. “Toen ik op mijn telefoon keek, zag ik dat de groepsapp ontplofte”, zegt hij. “Iedereen had er last van.” De klager volgde de politie in zijn busje. “Er waren enkele Polen die vroegen of ze mee mochten. Ze wilden natuurlijk naar dat feest.”

De politie heeft iedereen gevorderd te vertrekken en dat is zonder incidenten verlopen. Niemand weet niet hoe laat het Ravefeest begonnen is. De hulpdiensten ontvingen de eerste klachten over overlast om 6.00 uur.