Fietsster aan haar lot overgelaten na aanrijding met auto

Fietsster aan haar lot overgelaten na aanrijding met auto

Geplaatst op 28 mei 2023, om 09:32 uur

ARNHEM – Op de Rijksweg-West in Arnhem is zaterdagavond een fietsster aangereden door een auto. De automobilist ging er na het ongeluk van door en liet het slachtoffer aan haar lot over.

Rond 23:40 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer, nadat voorbijgangers het slachtoffer onderin een droge sloot aantroffen. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen aan het gewonden slachtoffer, waarna ze per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie gaat ervan uit dat het slachtoffer al een half uur in de sloot gelegen heeft voordat zij werd gevonden door de voorbijgangers. De fiets is door de politie meegenomen en er wordt verder onderzoek gedaan.

Doorrijden na aanrijding
De automobilist die het slachtoffer aanreed, ging er na het ongeluk vandoor. Ter plaatse lagen alleen nog wat onderdelen zoals een complete zijspiegel van het voertuig. De politie is op zoek naar de automobilist.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink & ingezonden waarvoor dank!