Motorrijder (84) komt op snelweg A65 ten val en overlijdt

Motorrijder (84) komt op snelweg A65 ten val en overlijdt

Geplaatst op 28 mei 2023, om 12:56 uur

TILBURG – Op zondagochtend heeft er een tragisch eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A65 bij Tilburg. Een motorrijder kwam ten val op de A65 ter hoogte van de afrit Tilburg-Noord. De 84-jarige man uit Drunen overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Meerdere hulpdiensten werden rond 11.30 uur opgeroepen voor een verkeersongeval.. Hier werd duidelijk dat een motorrijder ten val was gekomen. Hulp mocht helaas niet meer baten, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Om de situatie te onderzoeken, heeft de politie de afrit Tilburg-Noord vanuit de richting Berkel-Enschot lange tijd afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Toby de Kort