Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

Geplaatst op 27 mei 2023, om 10:20 uur

KRUININGEN – Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

Een automobilist zat rond 21.30 uur in de eerdere genoemde auto op een parkeerplaats op de camping. Ineens kwam er een dronken man aangelopen. Hij vroeg of de man hem ergens naartoe wilde brengen. Dit weigerde de automobilist. Hierop pakte de dronken man de automobilist stevig vast en duwde hem de auto uit. De dronken man nam plaats achter het stuur en reed met de auto weg. Aan de hand van een track-en-tracesysteem werd het gestolen voertuig gevolgd. Bij het Kaasgat had de dief zich vastgereden in het zand.

De gearriveerde politie vond de auto, maar de bestuurder was gevlucht. Niet veel later liep een man in de richting van de agenten. Hij hield de sleutels van de auto in de lucht en vertelde dat hij dom was geweest en de auto had gestolen. De politie hield de 24-jarige man aan en nam hem mee naar het politiebureau. Hier bleek dat de man onder invloed was van alcohol. Hij zit vast voor verder onderzoek.