Auto’s botsen op tankstation en richten ravage aan

Auto’s botsen op tankstation en richten ravage aan

Geplaatst op 27 mei 2023, om 21:25 uur

LIEMPDE – Zaterdag aan het eind van de middag vond er een ongeval plaats bij het Esso-tankstation langs de snelweg A2 bij Liempde. Een auto botste op een stilstaand voertuig, waardoor de andere auto tegen een van de pompen werd geduwd.

Als gevolg van de botsing raakten minstens twee personen gewond door rondvliegende onderdelen van de auto’s en de pomp. De ernst van hun verwondingen is nog onbekend. Gelukkig brak er geen brand uit als gevolg van het incident.

Volgens een woordvoerder van de brandweer reed de auto die op de andere wagen botste, te hard het terrein van het tankstation op.

Het ongeval vond plaats rond half zes bij het Esso-tankstation Ooiendonk Oost. Na de melding arriveerden ambulances, de brandweer en meerdere politiewagens op de locatie. De brandweer werd ingeschakeld omdat er diesel was gelekt. Brandweerlieden hebben ook hulp verleend aan het ambulancepersoneel bij de behandeling van de gewonden.

Foto’s: Dave Hendriks