Auto slaat over de kop na aanrijding

Auto slaat over de kop na aanrijding

Geplaatst op 27 mei 2023, om 20:41 uur

BLADEL – Zaterdagmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Europalaan in Bladel, waarbij een 45km/h auto in de flank werd aangereden en over de kop is geslagen. Het snelle handelen van omstanders heeft ervoor gezorgd dat de bestuurder uit het voertuig kon worden gehaald voordat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Na de aanrijding werd de bestuurder van de auto door omstanders uit het voertuig gehaald. Het ambulancepersoneel was snel ter plaatse en heeft de bestuurder ter plaatse nagekeken. Gelukkig bleek de bestuurder niet ernstig gewond te zijn.

De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Het is van groot belang dat de politie een grondig onderzoek uitvoert om de omstandigheden van de aanrijding te achterhalen en de verantwoordelijkheden vast te stellen.

Foto’s: Rico Vogels