Ernstig aanrijding tussen twee voertuigen in Hoofddorp

Ernstig aanrijding tussen twee voertuigen in Hoofddorp

Geplaatst op 24 mei 2023, om 14:05 uur

HOOFDDORP – Op de Drie Merenweg (N205) in Hoofddorp heeft zich om 12.30 uur een aanrijding voorgedaan waarbij twee bestuurders ernstig gewond zijn geraakt. De betrokkenen zijn onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis. Als gevolg van het ongeval is de N205 tussen Zwaanshoek en Nieuw-Vennep in beide richtingen afgesloten.

Na de aanrijding zijn er talrijke hulpdiensten ter plaatse gekomen. Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat de brandweer de bestuurders uit hun voertuigen heeft bevrijd. Beide bestuurders zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Op basis van voorlopige informatie lijkt het erop dat de auto’s frontaal op elkaar zijn gebotst. De verkeersongelukkenanalyse voert momenteel onderzoek uit om de precieze toedracht te achterhalen. De weg kan gedurende een aanzienlijke periode afgesloten blijven vanwege het lopende onderzoek.

Foto’s: AS Media

HOOFDDORP – Woensdagmiddag 24 mei rond 12.30 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Drie Merenweg – N205 in Hoofddorp. Twee voertuigen zijn met elkaar in botsing gekomen, waarna de hulpdiensten massaal zijn ingezet, waaronder twee traumahelikopters. Beide bestuurders zijn door de brandweer bevrijd en zijn met ernstig letsel met meerdere ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval is de weg tot nader orde gestremd. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding.