21-jarige politie agente overleden bij zwaar ongeluk

21-jarige politie agente overleden bij zwaar ongeluk

Geplaatst op 24 mei 2023, om 13:09 uur

HORST/MAASBREE – Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto in Maasbree is dinsdagmorgen een 21-jarige vrouw uit de gemeente Peel en Maas om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd. Een andere persoon, de bestuurder van de vrachtwagen, raakte gewond. Het ongeval vond rond half twaalf plaats op de provinciale weg in Maasbree.

De personenauto en de vrachtwagen kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Daarbij kantelde de met beton geladen vrachtwagen. Door het ongeval lekte brandstof uit de vrachtwagen. De hulpdiensten rukten massaal uit en er werd een traumahelikopter opgeroepen om bijstand te verlenen. De politie gaat de toedracht van het ongeval onderzoeken.

Ter plaatse bleek dat het slachtoffer een collega was van de politie agenten. De medewerkers van verschillende hulpdiensten hebben hun uiterste best gedaan, maar hulp mocht niet baten en de vrouw is ter plekke aan haar verwondingen overleden.

facebook