Automobiliste (21) omgekomen door aanrijding met vrachtwagen

Automobiliste (21) omgekomen door aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 23 mei 2023, om 16:18 uur

MAASBREE  – Een 21-jarige vrouw uit de Limburgse gemeente Peel en Maas is dinsdag in Maasbree om het leven gekomen als gevolg van een verkeersongeval. Het ongeval gebeurde volgens de politie rond 11.30 uur op de N275 toen de auto waarin de vrouw zat en een met beton geladen vrachtwagen met elkaar in botsing kwamen.

De vrouw raakte zo ernstig gewond dat zij kwam te overlijden. Ook de chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond, toen zijn voertuig kantelde en dwars over de weg kwam te liggen. De auto waarin de vrouw zat kwam door de botsing in de struiken langs de weg terecht.

De inzet van een traumahelikopter bleek vergeefs, alle hulp kwam te laat voor het slachtoffer.

facebook

Door: ANP