Agent loopt hersenschudding op bij burenruzie

Agent loopt hersenschudding op bij burenruzie

Geplaatst op 21 mei 2023, om 17:57 uur

UTRECHT –  In Utrecht heeft een agent een hersenschudding opgelopen nadat hij werd mishandeld bij een burenruzie. Hij werd meerdere keren tegen het hoofd geschopt. Een 31-jarige man is opgepakt voor poging tot doodslag. Tegen de man is ook aangifte gedaan, meldt de politie zondag.

Twee agenten kwamen zaterdagochtend tot twee keer toe af op een melding van een burenruzie bij een woning aan de F. Koolhovenstraat in de wijk Noordwest. Volgens de politie viel de 31-jarige man, de bewoner van de woning, de agenten bij het tweede bezoek aan. Een van de twee werd meerdere keren tegen het hoofd geschopt en liep daardoor een hersenschudding op.

De verdachte zit vast en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ook een tweede bewoner, een 57-jarige man, is aangehouden omdat hij volgens de politie de aanhouding van de eerste man wilde belemmeren. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

 

Door: ANP