Politie zoekt naar vermiste man, 59-jarige niet meer gezien na dauwtrappen

Politie zoekt naar vermiste man, 59-jarige niet meer gezien na dauwtrappen

Geplaatst op 19 mei 2023, om 16:00 uur

VELP – Een 59-jarige man uit Velp wordt sinds donderdagochtend vermist. De man zou op Hemelvaartsdag gaan dauwtrappen, maar kwam nooit terug van zijn fietstocht.

“Hij is gaan dauwtrappen met de fiets”, zegt een bezorgd familielid tegenover Omroep Gelderland. “Richting Zevenaar, al heeft hij tegen een kennis gezegd dat het ook richting Duitsland kan zijn. Hij wilde een route volgen.” De man is nooit langer dan enkele uren weggeweest en de familie vreest dat hij problemen heeft met zijn gezondheid.

Signalement
De man is 1.85 meter land, heeft een tenger postuur (weegt zo’n 70 kilo en heeft een ingevallen gezicht), kort bruin/grijs haar met een baardje, draag een bordeauxrode jas en heeft een Giant Ultimo damesmodel fiets met grijze fietstassen.

De man vertrok ergens tussen 06:00 en 10:00 uur en is daarna niet meer gezien. Wie de man ziet wordt verzocht contact op te nemen met de politie.