Vuurwerkbom door brievenbus, bewoner krijgt rondvliegend glas in gezicht

Vuurwerkbom door brievenbus, bewoner krijgt rondvliegend glas in gezicht

Geplaatst op 18 mei 2023, om 11:25 uur

SCHAGEN – Een inwoner van het Noord-Hollandse dorp Tuitjenhorn is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt toen aangestoken vuurwerk door de brievenbus van een woning werd gegooid. Door de explosie sprongen meerdere ruiten en rondvliegend glas trof de bewoner in het gezicht, meldt de politie.

De bewoner zat op het moment van het incident, dat even voor 03.00 uur gebeurde, in de woonkamer. De explosie veroorzaakte veel schade aan het huis aan De Regenboog. Ook de carport van de woning en een geparkeerde auto raakten beschadigd.

De politie heeft nog niemand aangehouden en vraagt getuigen en mensen die camerabeelden hebben zich te melde