Politie toont foto van zwaargewonde advocaat na woningoverval

Politie toont foto van zwaargewonde advocaat na woningoverval

Geplaatst op 17 mei 2023, om 10:49 uur

GRAVE – Dinsdagavond heeft de politie een foto getoond van een advocaat die afgelopen donderdag zwaar werd mishandeld tijdens een overval op zijn huis in Grave. De advocaat en zijn partner, beiden in de zeventig, werden urenlang vastgebonden terwijl de overvallers er met een zware kluis vandoor gingen.

De politie is nog bezig met het onderzoek en zoekt getuigen van de overval in de Scheerestraat in Grave. De twee daders, mogelijk ondersteund door anderen, hadden een lichte huidskleur en spraken een Oost-Europese taal.

Na enkele uren slaagden de slachtoffers erin zichzelf te bevrijden. De advocaat en zijn partner werden opgevangen door buurtbewoners, waarbij de man vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

LEES OOK: Ouder echtpaar vastgebonden bij woningoverval