Man vast voor leveren wapen dodelijke schietpartij Zwijndrecht

Man vast voor leveren wapen dodelijke schietpartij Zwijndrecht

Geplaatst op 16 mei 2023, om 14:26 uur

ROTTERDAM – Het Openbaar Ministerie verdenkt een 34-jarige man ervan dat hij een vuurwapen heeft verstrekt aan Minh Nghia V., de man die vastzit voor het schietincident in Zwijndrecht afgelopen januari. Daarbij kwam een vrouw om het leven. Haar dochter, de ex-vriendin van de verdachte, raakte zwaargewond. De inwoner van Voorne aan Zee is dinsdag voorgeleid en hij blijft veertien dagen langer vast, meldt het OM dinsdag.

De man wordt ook verdacht van verboden wapenbezit. Maar hij zou volgens het OM niet betrokken zijn bij het schietincident in Zwijndrecht. Omdat het onderzoek nog bezig is, geeft het OM verder geen informatie.

Foto ter illustratie