Drugslab aangetroffen in woning, bewoonster verzet zich tegen arrestatieteam

Drugslab aangetroffen in woning, bewoonster verzet zich tegen arrestatieteam

Geplaatst op 16 mei 2023, om 20:30 uur

OUD GASTEL – In een woning aan de Meirstraat in Oud Gastel heeft de politie een drugslab ontdekt in een schuur.

De bewoner, een man, is onmiddellijk gearresteerd. Bij de arrestatie heeft zijn partner zich verzet tegen het arrestatieteam en is hierbij zelf gewond geraakt. Ze is naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Volgens de politie wordt er vermoed dat methamfetamine en mdma in het drugslab werden geproduceerd. Er is geen gevaar voor de omgeving. Woensdag zullen politie-experts het lab ontmantelen.

Het drugslab kwam aan het licht tijdens een lopend politieonderzoek.

Foto: Ter Illusie