Fietser geschept door auto, slachtoffer ernstig aan toe

Fietser geschept door auto, slachtoffer ernstig aan toe

Geplaatst op 15 mei 2023, om 08:25 uur

AMSTERDAM – Op de Cornelis Lelylaan in Amsterdam heeft in de nacht van zondag op maandag rond middernacht een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Een fietser werd ter hoogte van het metrostation aangereden door een auto. De aanrijding moet een harde klap zijn geweest, gezien de zichtbare schade aan de voorruit en het dak van de auto.

De fietser raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie had de plek van het ongeval afgezet en deed onderzoek op de oversteekplaats. Dit heeft ertoe geleid dat de Cornelis Lelylaan gedurende enkele uren afgesloten is geweest voor verkeer.

Op dit moment is er nog weinig bekend over de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Mizzle Media