Twee motorrijders zwaargewond door ongeval

Twee motorrijders zwaargewond door ongeval

Geplaatst op 13 mei 2023, om 14:53 uur

ANDEL – Twee motorrijders zijn zaterdagmiddag zwaargewond geraakt door een ongeval met twee groepen motorrijders op de Hoge Maasdijk in Andel (Noord-Brabant), bevestigt een politiewoordvoerder berichtgeving van het Eindhovens Dagblad. Ook een derde motorrijder raakte gewond.

De twee groepen motorrijders reden volgens de politie in tegengestelde richting. Vermoedelijk kwam een van de motorrijders in een flauwe bocht op de verkeerde weghelft terecht, waar de andere groep reed.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur. Er kwamen veel hulpdiensten op af. Een van de motorrijders reed door het ongeval het talud af. De brandweer heeft geholpen het slachtoffer weer boven te krijgen, aldus de woordvoerder. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Foto’s: FPMB

 

Door: ANP