Slingerende scooterrijder botst frontaal op fietser

Slingerende scooterrijder botst frontaal op fietser

Geplaatst op 13 mei 2023, om 09:27 uur

VEENENDAAL – Op de Rondweg West in Veenendaal heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een scooterrijder en een fietser met elkaar in botsing kwamen. Beide betrokkenen zijn gewond geraakt en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde toen de scooter slingerend over de twee fietsstroken reed en frontaal op de fietser botste.

Getuigen van het ongeval belden direct de hulpdiensten. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek de traumahelikopter niet nodig te zijn en kon deze terugkeren. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de scooter in beslag genomen. De scooter zal voor onderzoek worden meegenomen naar het bureau.

Over de aard van de verwondingen van de slachtoffers is verder nog niets bekend.

Foto’s: Daniël Hol / Persbureau Heitink