Man (28) opgepakt na bekrassen tientallen auto’s

Man (28) opgepakt na bekrassen tientallen auto’s

Geplaatst op 13 mei 2023, om 10:02 uur

HILVERSUM – Een 28-jarige man uit Hilversum is vrijdagavond in diezelfde plaats aangehouden na het beschadigen van twintig tot dertig voertuigen. Hij bekraste auto’s met een scherp voorwerp en bespoot een auto met een spuitbus die hij bij zich had. Volgens de politie kon hij dankzij alert reagerende getuigen vlakbij zijn eigen woning worden opgepakt.

De getuigen zagen de man rond 22.30 uur lopend over de Jacob van Campenlaan in het noorden van Hilversum geparkeerde auto’s bekrassen. Na aanwijzingen van de getuigen spoorde de politie de man op. Hij was onder invloed van alcohol.

De politie vraagt gedupeerden aangifte te doen. De beschadigingen werden aan de kant van de stoep aangebracht “en zitten dan ook over het algemeen aan de linkerzijde van de geparkeerde auto’s”, meldt de politie zaterdagochtend.