Verkeersruzie waarschijnlijk de oorzaak van ongeval, motorrijder zwaargewond geraakt

Verkeersruzie waarschijnlijk de oorzaak van ongeval, motorrijder zwaargewond geraakt

Geplaatst op 12 mei 2023, om 09:43 uur

BEST – Op de A2 ter hoogte van Best heeft vrijdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen, waarna er een file ontstond van 9 kilometer. De politie meldt dat het ongeluk waarschijnlijk is veroorzaakt door twee ruziënde automobilisten.

Even voor 08:30 uur kwam de melding van de aanrijding binnen bij de meldkamer, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke zou een zilvergrijze BMW zijn gestopt op de snelweg waardoor een achteropkomende auto vol in de remmen moest. Een motorrijder kon deze auto vervolgens niet meer ontwijken en klapte achterop de auto. De motorrijder liep door het ongeluk zwaar beenletsel op.

BMW
De BMW is nadat het ongeluk gebeurde er vandoor gegaan. De auto zou rechtsachter schade op hebben gelopen en de politie is dan ook opzoek naar getuigen. Wie meer weer van het ongeluk kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie