Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk, ‘auto kwam onder laadbak terecht

Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk, ‘auto kwam onder laadbak terecht

Geplaatst op 12 mei 2023, om 12:27 uur

DEN HAAG – Op de Noordelijke Randweg (N14) bij Den Haag heeft aan het einde van de ochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Meerdere personen zouden gewond zijn geraakt.

Even voor het middaguur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, werden opgeroepen. Ter plekke kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing en kwam een van de voertuigen onder de laadbak van een werkbus terecht.

Een automobilist zat bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Hierop is het slachtoffer gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele anderen raakten lichtgewond. De Vliettunnel richting de Rijksweg A4 is vanwege het ongeval afgesloten.