Benedenwoning verwoest door brand

Benedenwoning verwoest door brand

Geplaatst op 12 mei 2023, om 07:01 uur

MIDDELBURG – Een benedenwoning aan de Prinses Beatrixstraat in Middelburg is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgebrand.

Rond 01:15 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder meerdere brandweereenheden en twee ambulances, rukten met spoed uit. Bij aankomst van de brandweer was het vuur al uitslaan. Door snel optreden kon voorkomen worden dat de brand oversloeg naar de bovenwoning. Hoe de brand is ontstaan, is onduidelijk.

Tijdens de brand was niemand in de benedenwoning aanwezig. Buren van naastgelegen woningen moesten vanwege de brand tijdelijk hun woning verlaten. Eén van de buren is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.