Vier personen, waaronder een kind, gewond bij ongeluk tussen stadsbus en auto

Vier personen, waaronder een kind, gewond bij ongeluk tussen stadsbus en auto

Geplaatst op 11 mei 2023, om 11:05 uur

ARNHEM – Op de Apeldoornseweg, ter hoogte van de Jacob Cremerstraat, in Arnhem heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een stadsbus en een personenauto. Vier personen, waaronder een kind, raakten gewond.

Even voor 10:00 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en de ambulancedienst, werden met spoed opgeroepen. Ter plekke vond een aanrijding plaats tussen een stadsbus en een personenauto. Door het ongeluk ontstond er ernstige verkeershinder op de Apeldoornseweg.

Gewonden
Door de aanrijding raakten vier personen gewond en moesten ter controle en verdere behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis. De gewonden betreffen de bestuurder van de auto en een kind. En de chauffeur van de bus en een passagier.

Foto’s & video: Roland Heitink